top of page

za 18 mei

|

Willebroek

HazeWINGkel Foil & Float Fest

Jouw Kans om te Wingfoilen en Koopjes te Scoren!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
HazeWINGkel Foil & Float Fest
HazeWINGkel Foil & Float Fest

Tijd en locatie

18 mei 2024, 09:00 – 19:00

Willebroek, Stuyvenbergbaan 9, 2830 Willebroek, België

Gasten

Over het evenement

"HazeWINGkel Foil & Float Fest", een exclusief evenement gewijd aan de opwindende wereld van wingfoil! Dit is jouw kans om de nieuwste sensatie in watersport uit te proberen tegen een speciaal voordelig tarief.

Wat is Wingfoilen? 

Wingfoilen is de nieuwste trend die de watersportwereld stormenderhand verovert. Het combineert elementen van windsurfen, kitesurfen en stand-up paddleboarding (SUP) voor een unieke ervaring die vrijheid, snelheid en opwinding biedt. Met een handheld 'wing' en een board uitgerust met een foil, kun je boven het water zweven en de wind als nooit tevoren voelen.

Try Out Wingfoil 

Tijdens "HazeWINGkel Foil & Float Fest" bieden we de kans om deze fantastische sport zelf te ervaren. Er zal materiaal klaar staan voor jou, en onder begeleiding zul je veilig je eerste sessie kunnen meemaken. 

Ben je 12+ en heb je interesse in deze prachtige watersport? Schrijf je hiervoor dan op voorhand in, want de plaatsen zijn beperkt. 

Een Try Out sessie zal standaard 20 euro kosten, bent u lid van onze club dan kunt u deelnemen voor slechts 10 euro. Hiervoor vult u bij het boeken onderstaande code in:

LidHZW2024

Tweedehandsmarkt 14u-18u

Naast de wingfoil try-outs, organiseren we ook een tweedehandsmarkt waar je geweldige deals kunt vinden voor allerlei watersportuitrusting, waaronder windsurfboards, SUPs, foils, wings en meer. Of je nu op zoek bent naar een upgrade van je uitrusting of je eerste set wilt aanschaffen, dit is de plek om te zijn!

Ook Pacific Boardshop zal aanwezig zijn met nieuwe materialen aan mooie prijzen!

Save the Date!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de actie, nieuwe mensen te ontmoeten en deel te nemen aan de wingfoil-revolutie.

Wordt enthousiast, deel het nieuws en bereid je voor om je vleugels uit te slaan bij "HazeWINGkel Foil & Float Fest"!

P.S.: Ben je geïnteresseerd in het verkopen van je eigen uitrusting op de tweedehandsmarkt? Dit kan wanneer je lid bent van onze club. 

Neem wel contact met ons op of schrijf je hier in.

Powered by:

Hazewinkel Windsurfing vzw

Vesisport

Pacific Boardshop

Deel dit evenement

bottom of page