top of page

Clubhuis open op Hemelvaartsdag!


Beste leden, windsurfenthousiasten, foiladdicts, suppers,...

Met de lente in volle bloei en de zomer in zicht, zijn we verheugd om aan te kondigen dat ons clubhuis op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, geopend zal zijn! Dit is de perfecte gelegenheid om extra tijd op het water door te brengen en te genieten van de vrijheid die onze sport biedt.


Openingstijden op Hemelvaartsdag: We verwelkomen iedereen vanaf 13:00 uur tot 19:00 uur, zodat jullie allemaal kunnen genieten van een dag vol windsurf/wing/SUP plezier.


Het belooft een prachtige dag te worden met hopelijk ideale windcondities voor zowel beginners als gevorderde surfers, of windstil voor onze suppers. Naast het surfen of suppen biedt het clubhuis de perfecte plek om te ontspannen, bij te praten en te genieten van de gezellige sfeer die onze club zo uniek maakt.

Kom alleen, met familie of met vrienden en maak van Hemelvaartsdag een dag om niet te vergeten. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen en samen te genieten van een prachtige dag op en aan het water.

Tot dan!

Met enthousiaste en winderige groeten,

Hazewinkel Windsurfing


P.S.: Vergeet niet om je sportmateriaal te checken voor je naar het clubhuis komt. We willen dat iedereen een veilige en plezierige dag heeft op het water!
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page