top of page

De Grote Aftrap: Onze Cold Water Surf Route Begint Vandaag!

Beste wandelaars, surfers en avonturiers,


Vandaag is de dag! We staan aan de startlijn van onze virtuele Cold Water Surf Route. We nodigen jullie allemaal uit om deel te nemen aan deze uitdaging, die virtueel start in ons eigen mooie Willebroek, waar onze club het hart vormt van onze gepassioneerde gemeenschap. Ga jij starten met stappen bij onze thuisbasis met een symbolische 'eerste stap' op de steiger van onze club? Geen meer perfecte plek om je stappenuitdaging te beginnen!


Eerste Virtuele Vertrekpunt: Willebroek

Het is geen toeval dat onze route hier begint. Willebroek, met onze prachtige watervlak 'de Bocht', is de thuisbasis van onze club. Terwijl je je eerste stappen zet, stel je voor dat je een rondje rond het watervlak loopt, langs de Rupel loopt, of langs de roeibaan wandelt. Of doe het gewoon voor echt!


Hoe Doe Je Mee?

Download de app Tienduizend Stappen en sluit je aan bij onze groep Hazewinkel Windsurfing.

Begin vandaag met lopen en laat elke stap ons dichter bij de volgende surfspot brengen.

Houd je voortgang bij in de app en laat je verrassen door de virtuele reis die je gaat maken.

Deel je ervaringen en moedig anderen aan met onze hashtag #10000Stappen.


Wat Kun Je Verwachten?

De Cold Water Surf Route is een virtuele tocht langs enkele adembenemende koud water surfspots. Je zult je niet alleen fitter voelen, maar ook verbonden met een grotere reis die de schoonheid van surfen en het belang van een actieve levensstijl benadrukt.


Vandaag Zetten We De Toon

Terwijl we onze stapschoenen aantrekken en ons voorbereiden om uit Willebroek te vertrekken, herinneren we ons waarom we dit doen - voor onze gezondheid, voor de liefde voor surfen, en voor de geest van ontdekking die ons allen bindt.

Dus, sluit je vandaag bij ons aan, zet je eerste stappen en word deel van iets groters dan jezelf. We kunnen niet wachten om te zien hoe ver we samen kunnen komen.


Met avontuurlijke groeten,

Hazewinkel Windsurfing vzw

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page