top of page

Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan de B'tjes actie van AD Delhaize Willebroek

Beste leden,

We zijn ontzettend blij en trots om jullie te kunnen mededelen dat onze sportvereniging dankzij jullie inzet en loyaliteit een mooie cheque heeft ontvangen van AD Delhaize Willebroek! Door massaal bij deze supermarkt te gaan winkelen tijdens de actie die zij organiseerden, hebben we als vereniging veel punten verzameld. En dat heeft uiteindelijk geleid tot een fantastische beloning: een cheque die we kunnen gebruiken om onze vereniging verder te ontwikkelen en te laten groeien.

We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan deze actie. Jullie hebben laten zien dat jullie niet alleen fanatieke sporters zijn, maar ook betrokken leden die zich inzetten voor onze vereniging. Door jullie deelname aan deze actie hebben we niet alleen een mooie cheque ontvangen, maar ook onze band als vereniging versterkt. Samen hebben we laten zien dat we een hechte gemeenschap vormen die elkaar steunt en helpt waar nodig.

Dank jullie wel voor jullie inzet en loyaliteit. We zijn ontzettend blij dat we jullie als leden hebben en kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Met sportieve groet,

Hazewinkel Windsurfing93 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Proficiat 🍾👌👏

Like
bottom of page