top of page

Huldiging van Onze Kampioenen - Peter Wauters en Patrick Roelandts

Beste leden en fans,

We hebben onlangs een ongelooflijk moment gevierd: Willebroek vierde zijn kampioenen! Het was een avond vol trots en vreugde, waarbij we twee van onze leden, Peter Wauters en Patrick Roelandts, hebben gehuldigd voor hun indrukwekkende prestaties in de windsurfsport.

Patrick Roelandts heeft ons allemaal versteld doen staan met zijn fantastische resultaten. Hij is niet alleen Belgisch kampioen Raceboard Windsurfing geworden, maar hij heeft ook de Windsurf Classics op zijn naam geschreven. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft hij zilver behaald op het WK Raceboard Windsurfing in de categorie Superveteraan. Patrick, jouw vastberadenheid en passie voor de sport zijn een inspiratie voor ons allemaal!

Peter Wauters heeft eveneens een fenomenaal jaar achter de rug. Hij veroverde de titel van Europees kampioen in de Divisie 2 voor zwaargewichten, triomfeerde in de Europese Annual ranking Divisie 2 en won de prestigieuze Global Trophy Divisie 2. Zijn uitmuntende prestaties brachten hem zelfs tot bij de finalisten voor de sportprestatie van het jaar. Peter, je toewijding en talent hebben de lat hoog gelegd en we zijn enorm trots op wat je hebt bereikt.

Deze twee heren hebben door hun harde werk en toewijding de naam van onze club hoog gehouden op gemeentelijk, nationaal en internationaal niveau ;-)

We willen Peter en Patrick van harte feliciteren met hun succes en hen bedanken voor hun bijdrage aan de sport en onze gemeenschap. Hun prestaties bewijzen eens te meer dat met doorzettingsvermogen en passie, geweldige dingen mogelijk zijn.

Laten we samen klinken op hun succes en ons voorbereiden op nog meer triomfen in de toekomst. Goed gedaan, kampioenen!


Met opgeheven zeilen,

Hazewinkel Windsurfing vzw


P.S.: Blijf onze blog volgen voor meer updates over de prestaties van onze leden en aankomende evenementen. Laten we samen de windsurfgemeenschap sterker maken!


82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page