top of page

Huur Windsurf- of SUP-Materiaal en Maak Plezier!

Beste watersportliefhebbers,

Bent u klaar om het water te trotseren en het avontuur van watersporten aan te gaan? Bij onze club begrijpen we dat niet iedereen zijn eigen uitrusting heeft, en daarom bieden we ook de mogelijkheid om windsurf- en SUP-materiaal te huren tijdens de openingsuren van ons clublokaal!

Of u nu een beginner bent die de sport wil uitproberen, of een ervaren surfer die geen eigen materiaal bij zich heeft, we hebben een reeks windsurfboards, zeilen en SUP's beschikbaar voor verhuur. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen het juiste materiaal voor uw vaardigheidsniveau te kiezen.Let wel, de huurkosten zijn niet inbegrepen in het lidmaatschapsgeld en zullen steeds apart in rekening worden gebracht. Ons materiaal is beschikbaar op een 'wie het eerst komt, het eerst maalt'-basis en de vraag kan hoog zijn, vooral tijdens zonnige dagen.

Bezoek ons tijdens de openingsuren van het clublokaal om te zien wat we te bieden hebben en laat ons u helpen klaar te stomen voor een onvergetelijke ervaring op het water. Ons team zal u voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de huurprijzen, voorwaarden en de beste praktijken om veilig en met veel plezier te surfen en SUP'en.

Dus waar wacht u nog op? Kom langs, kies uw board en zeil uit, en maak u klaar om te glijden over het glinsterende wateroppervlak. We kijken ernaar uit om u te zien en deel uit te maken van uw windsurf- en SUP-avonturen.


Met sportieve groeten,

Hazewinkel Windsurfing


P.S.: Vergeet niet om ons te volgen op social media!


Openingsuren van 13u tot 19u. Ook open op feestdagen.

april  za - zo

mei  wo - za - zo

juni  wo - za - zo

juli  di - wo - do - vr - za - zo

aug  di - wo - do - vr - za - zo

sept  wo - za - zo

 

Openingsuren van 13u tot 18u.

okt  za - zo42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page