top of page

Niet verschieten... toegang afgezet met dranghekken

Bijgewerkt op: 9 aug. 2020

Sinds het begin van de coronacrisis lokten wij heel wat extra leden. Zij komen bij ons voor te watersporten, de rust, en sinds de hittegolf ook voor de koelte van het water. We moeten er voor zorgen dat we de drukte de baas blijven. Daarom beslisten we voorbije week al dat ons wateroppervlak en terreinen terug enkel toegankelijk zullen zijn voor hen, onze dierbare leden.


Ondertussen kon u misschien ook al zien dat onze toegangsweg werd afgezet met dranghekken, extra borden geven aan dat enkel de clubleden welkom zijn in deze zone. Dit is omdat heel wat mensen zich verplaatsten naar onze vijver, De Bocht, doordat de verschillende toegangspoorten tot domein Hazewinkel dicht zijn. Het werd te druk op de oevers en velen kwamen zwemmen terwijl dat hier altijd al verboden is geweest.

De lokale politie houdt nu een extra oogje in het zeil met bijkomende patrouilles.


Onze toegangspoort blijft daarom ook al zeker tot zondagavond dicht. Leden kunnen aanbellen of met hun code het domein betreden. Zo hebben wij een duidelijk zicht op het aantal aanwezigen.303 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page