top of page

Niet verschieten... toegang afgezet met dranghekken

Bijgewerkt op: 9 aug. 2020

Sinds het begin van de coronacrisis lokten wij heel wat extra leden. Zij komen bij ons voor te watersporten, de rust, en sinds de hittegolf ook voor de koelte van het water. We moeten er voor zorgen dat we de drukte de baas blijven. Daarom beslisten we voorbije week al dat ons wateroppervlak en terreinen terug enkel toegankelijk zullen zijn voor hen, onze dierbare leden.


Ondertussen kon u misschien ook al zien dat onze toegangsweg werd afgezet met dranghekken, extra borden geven aan dat enkel de clubleden welkom zijn in deze zone. Dit is omdat heel wat mensen zich verplaatsten naar onze vijver, De Bocht, doordat de verschillende toegangspoorten tot domein Hazewinkel dicht zijn. Het werd te druk op de oevers en velen kwamen zwemmen terwijl dat hier altijd al verboden is geweest.

De lokale politie houdt nu een extra oogje in het zeil met bijkomende patrouilles.


Onze toegangspoort blijft daarom ook al zeker tot zondagavond dicht. Leden kunnen aanbellen of met hun code het domein betreden. Zo hebben wij een duidelijk zicht op het aantal aanwezigen.303 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

6 Comments


elisarossiau
elisarossiau
Aug 16, 2020

Merci voor het geleverde werk! 👍

Like

Zaterdag kan ik komen helpen , ik zou mss de haag willen scheren langst de zandweg . Als er gegadigde zijn om op te kuisen met nog 1 ectra persoon om te scheren kan deze smiddags al klaar zijn .

Like

elisarossiau
elisarossiau
Aug 13, 2020

Komende dagen gaan we de omheining plaatsen 👍 Steeds allemaal welkom om te komen helpen.

Like

Mss kan je ze dicht lassen en de haag doortrekken ? Ik offer me wel op om ze te planten 😉

Like

elisarossiau
elisarossiau
Aug 08, 2020

Inderdaad, dit werd al doorsproken en dit oplossen zal 1 van de volgende activiteiten zijn.

Like
bottom of page