top of page

Stap in de Voetsporen van Surflegendes met Onze Virtuele 1600 km Cold Water Surf Route!

Beste leden en avonturiers,

Ben je klaar om je stappenspel naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd een virtuele surfexpeditie te beleven? Onze club in Willebroek presenteert met trots de ultieme uitdaging: een virtuele route van 1600 km die je langs enkele fantastische surflocaties in europa voert, allemaal vanuit de app en met het gemak van je dagelijkse wandelingen.

De Route: We hebben een inspirerende route samengesteld die je meeneemt op een surfavontuur vanuit Willebroek, langs surflocatie in Duitsland en misschien zelfs verder... Elke stap die je zet, brengt je dichter bij de volgende surfspot op de kaart, terwijl je je persoonlijke stappendoelen haalt.

Hoe het werkt:

Download de Tienduizend Stappen app en meld je aan bij onze Hazewinkel Windsurfing groep.

Begin met wandelen, rennen, of zelfs dansen om je stappen te verzamelen.

Voer je dagelijkse stappen in de app in en zie hoe we samen vorderen langs de virtuele route.


Voor wie: Dit avontuur is bedoeld voor iedereen! Of je nu een doorgewinterde surfer bent die hunkert naar de golven, of een wandelaar die op zoek is naar een nieuwe manier om gemotiveerd te blijven, deze route zal je inspireren om in beweging te blijven en je stappendoelen te bereiken.

Startdatum: De virtuele route gaat van start op 1 mei 2024, dus zorg ervoor dat je bent ingeschreven en klaar om je eerste stappen te zetten.


We zijn ongelooflijk enthousiast om deze nieuwe manier van verbinden en bewegen te lanceren. Het is een kans om te genieten van de schoonheid van surfen, je fitheid te verbeteren, en je deel te voelen van een groter avontuur.

Dus, trek je sneakers aan, stap in de wereld van surfen en begin aan een reis die je stappenteller en je hart sneller zal doen slaan.


Met avontuurlijke groeten,

Jou Hazewinkel Windsurfclub


P.S.: Vergeet niet om je voortgang en ervaringen te delen op social media met onze speciale hashtag #Hazewinkel1600kmSurfRoute. Laten we samen de golven van succes berijden!

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page