top of page

SUP voor kinderen met extra begeleiding voor G-SUPper’s

Voorjaar   2024

 

1/ IK SUP VEILIG             

08 juni 2024 om 13u30 tot 15 uur.

Heeft een SUP plank een voor- en achterkant? Hoe moet ik mijn peddel vasthouden?  Ik wil naar rechts gaan, wat nu?

 

Deze vragen (en meer!) komen tijdens de eerste les van SUP(er) kids uitgebreid aan bod. We leren meer over het materiaal en over veiligheid op het water. Natuurlijk blijven we hierbij niet aan de kant. We gaan het water op en leren de basistechnieken zoals zittend en staand peddelen en verschillende draaitechnieken. Zodra we deze onder de knie hebben, maken we een tochtje op de plas en gaan we op ontdekking. Misschien kunnen we wel bevers spotten!

 

 2/ EEN PLAS PROPER WATER, GRAAG! 

15 juni  2024 om 13u30  tot 15 uur.

SUPPEN op vies water, vol afval en plastic? Neen!  Daarom hebben we tijdens deze les extra aandacht voor het belang van proper water. Niet alleen SUPPERS willen proper water, het is ook belangrijk voor de planten en de dieren.

 

We gaan vandaag al onze zintuigen gebruiken: Wat horen we? Wat zien we? Wat voelen we?…. We gaan spelenderwijs aan de slag met leuke opdrachten, waardoor we nog behendiger op de SUP worden!

 

3/ SUP(ER) AVONTUREN 

22 juni 2024  om 13u30 tot 15 uur.

SUPPEN hoeft niet allen SUPPEN te zijn. Je kan ook heel leuke spelletjes spelen op, naast, langs, en misschien wel onder de SUP.  Let de games begin!

 

Tijdens deze les mogen jullie ook tonen wat jullie allemaal geleerd hebben aan de hand van een aantal opdrachten. En misschien kunnen jullie intussen nog extra kunstjes of trucjes tonen!


Na deze les zijn jullie officieel “SUP(er) kids” en krijgen jullie een diploma.

Niet leden 15 euro / sessie.

Ben je lid van onze club? Schrijf je in met de kortingscode “Lid3690” en doe mee voor slechts 10 euro per sessie. Je betaling is de definitieve inschrijving.

Inschrijven ten laatste tot 3 dagen voor de sessie. 

 

*  Voor kinderen van 6 - 10 jaar 

*   Reeks: 3 lessen van telkens 1,5 uur. Materiaal en reddingsvesten worden voorzien, gelieve zelf te zorgen voor zwemgerief en

waterschoenen (of sportschoenen die nat mogen worden).


Inschrijving: met vermelding naam, geboortedatum en de data van deelname.

BE 02 7330 0095 1640


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page