Surfen en Suppen in Corona-tijd

Surfen (incl Suppen) is vanaf vandaag 4 mei toegelaten gezien je deze outdoor kan uitoefenen zonder dat er fysiek contact is met elkaar….

Onze leden krijgen toegang tot het domein om te water te kunnen gaan. De rest van onze infrastructuur (kleedkamers, douches, toiletten en cafetaria) blijven dus nog gesloten. Hiervan kan geen gebruik gemaakt worden!

Verhuur van materiaal wordt ook nog niet toegestaan.

Suppen is dus toegelaten met eigen materiaal, alleen of in het gezelschap van personen die onder hetzelfde dak wonen en/of in het gezelschap van maximum twee, steeds dezelfde, andere personen, met respect van een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon. De basisregels van social distancing moeten dus altijd gerespecteerd worden, en uiteraard ook de nodige handhygiëne vóór en na het sporten.

Na de uitoefening van de activiteiten is de terugkeer naar huis verplicht. U mag dus de auto nemen om naar de watersportclub te rijden. “Maar het is niet de bedoeling dat men het volledige land doorkruist”, benadrukt het Crisiscentrum.


379 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Welkom

Ook niet-leden zijn opnieuw welkom om te genieten van ons wateroppervlak, mits ze komen om te sporten of op uitnodiging van een lid. We kijken er naar uit om jullie allen te verwelkomen. Het spreekt v