top of page

Verover de Stedelijke Golven van Munich op Onze Cold Water Surf Route

Beste avonturiers van de Cold Water Surf Route,

Na een inspirerende start in Willebroek, is het tijd om onze stapschoenen richting een onverwachte, maar sensationele surfspot te sturen: de levendige stad Munich! Hoewel het misschien ver van de zee ligt, heeft deze Duitse metropool een unieke en bruisende surfcultuur die je niet wilt missen op onze Cold Water Surf Route.


Munich: De Stedelijke Surfsensatie

Munich, bekend om zijn rijke cultuur, historische architectuur en het legendarische Oktoberfest, is ook de thuisbasis van de 'Eisbachwelle', een kunstmatige riviergolf die hart en ziel heeft gegeven aan de landlocked surfcommunity. Gelegen in het prachtige Englischer Garten, biedt deze golf de perfecte balans tussen natuur en stad, waar surfers van alle niveaus samenkomen om hun vaardigheden te tonen en de stroom van de rivier te temmen.


Een Rivier die Nooit Bevriest

Wat de Eisbach echt bijzonder maakt, is dat deze het hele jaar door surfbaar is, zelfs in de koudste winters. Dit maakt het een ideale tussenstop voor onze Cold Water Surf Route, waarbij we de stappenuitdaging combineren met de passie voor surfen - zelfs als het betekent dat we ons in dikke wetsuits moeten hijsen!


Stap voor Stap naar Munich

Terwijl je virtueel door het schilderachtige landschap van Europa wandelt, kun je je voorstellen dat je langs de oevers van de Eisbach loopt, de lokale surfers aanmoedigt en zelfs even stilstaat om de kunst van de stadsurf te bewonderen. Elke stap brengt je dichter bij deze unieke ervaring en helpt je om je persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.


Blijf Gemotiveerd en vergeet niet je ervaringen te delen en de gemeenschap te inspireren met je vooruitgang.


Met avontuurlijke groeten,

Hazewinkel Windsurfing vzw


P.S.: Heb je foto's of verhalen van jouw ervaringen met stedelijk surfen of Munich? Deel ze met ons! Gebruik de hashtag #10000Stappen en laat ons mee genieten van je reis.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page