top of page

Vier 1 Mei op het Water - Wij Zijn Geopend!

Beste leden en watersportliefhebbers,

Op deze 1 mei, zijn we open voor jullie! Terwijl de lente in volle bloei staat en de natuur zich van haar beste kant laat zien, biedt vandaag de perfecte gelegenheid om te genieten van de vrijheid en het plezier dat watersport te bieden heeft.


Een Feestdag Vol Zon en Surf

Het weer is aan onze zijde met een heldere hemel en aangename temperaturen die ideale omstandigheden creëren voor beginnende surfers. De voorspelling belooft een zacht lentebriesje, wat betekent dat de omstandigheden perfect zijn om het water op te gaan, of het nu voor een rustige SUP-sessie is of voor een ontspannende windsurfsessie.

We zijn klaar om iedereen te verwelkomen. Ons clubhuis is de hele namiddag geopend, met al onze faciliteiten tot jullie beschikking. En voor wie nog geen lid is, vandaag is de perfecte dag om onze club te leren kennen en misschien zelfs ter plekke lid te worden!


Vier de Dag

1 mei is een dag om te genieten, en wat is een betere manier om dat te doen dan door het samenzijn met de mensen die je dierbaar zijn en door activiteiten die je gelukkig maken? Laat ons samen het seizoen inluiden met positieve energie en gedeelde momenten van vreugde op het water.

Dus trek je wetsuit aan, pak je board en kom naar de club voor een onvergetelijke 1 mei. We kijken er naar uit om deze feestdag samen met jullie door te brengen!


Met feestelijke groeten,

Elisa bij de Windsurfclub

P.S.: Vergeet niet om je zonnebrandcrème mee te nemen en gehydrateerd te blijven. Laten we er samen een veilige en plezierige dag van maken!

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page