Wil je na het lange thuis zitten op het water?

Wil je na het lange thuis zitten en met dit mooie lenteweer op het water? Denk eraan dat de watertemperatuur van ons binnenwater in de lente bijzonder laag ligt. Binnen enkele minuten kan je onderkoeld raken als je niet de juiste (neopreen) kleding aan hebt. Doe dus bij voorkeur een wetsuit aan. Als je met je kinderen onderweg bent is het een must ze een zwemvest aan te doen. Ook als ze goed kunnen zwemmen! Een onverwachte val in het water kan namelijk zorgen voor desoriëntatie, waardoor je niet meer weet waar je boven water komt. Met een reddingsvest drijf je altijd naar de oppervlakte.

Denk eraan dat onze club nog volledig gesloten blijft: er is dus geen boot te water, geen lessen en we mogen ook geen sportmateriaal voorzien voor onze leden en sporters (geen surfplanken, wetsuits of zwemvesten) Ook de cafetaria en het sanitair blijven toe.

Overschat jezelf dus niet, voorkom dat de hulpdiensten, of andere personen je moeten komen helpen.

NEEM GEEN ONNODIGE RISICO'S!252 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Welkom

Ook niet-leden zijn opnieuw welkom om te genieten van ons wateroppervlak, mits ze komen om te sporten of op uitnodiging van een lid. We kijken er naar uit om jullie allen te verwelkomen. Het spreekt v