top of page

Zet Koers naar Nieuwe Avonturen - Cursusdata Windsurfen 2024

Beste watersportenthousiastelingen,

Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen, en voor degenen onder jullie die klaar zijn om de wind in de zeilen te zetten heeft onze windsurfclub de cursusdata voor dit jaar vastgesteld. We nodigen iedereen uit om deel te nemen. Of je nu een beginner bent die nog nooit op een board heeft gestaan of een ervaren surfer die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze cursussen bieden voor elk wat wils.

Hieronder vind je een overzicht van de geplande cursusdata voor dit jaar:


Beginnerscursussen,

Start to Surf: basis A

13u30 - 17u30

  • Voorjaarssessie: 1-2 juni

  • Zomersessies: 6-7 juli, 10-11 augustus

  • Herfstsessie: 7-8 september

Gevorderde Cursussen,

Start to Surf: vervolmaking B

13u30 - 17u30

  • Voorjaarssessie: 22-23 juni

  • Zomersessie: 20-21 juli

  • Herfstsessie: 21-22 september


De cursussen worden gegeven door ervaren instructeurs die je zullen begeleiden door theorie en praktijk, zodat je zelfverzekerd en met plezier de wateren kunt verkennen. Alle benodigde uitrusting wordt door ons verzorgd; het enige wat je nodig hebt is een gezonde dosis enthousiasme en de bereidheid om te leren.

Let op: De plaatsen zijn beperkt en de vraag is hoog, dus we raden je aan om je plek zo snel mogelijk te reserveren. Aanmelden kan via onze website of door contact op te nemen met de club.

We kunnen niet wachten om dit seizoen met jullie allemaal te delen en samen de kunst van het windsurfen te verkennen. Schrijf je in, neem de uitdaging aan en maak deel uit van onze gepassioneerde gemeenschap van windsurfers.


Met winderige groeten,

Hazewinkel Windsurfing


P.S.: Heb je vragen over de cursussen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden!


89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page