top of page

Zondagse Training: Waar Nostalgie en Passie Elkaar Ontmoeten op het Water

Beste windsurfcommunity,

Afgelopen zondag hadden we het genoegen om getuige te zijn van pure toewijding en een vleugje nostalgie toen onze raceboard-wedstrijdsurfers het koude water trotseerden voor een intensieve trainingssessie. Het was niet alleen een demonstratie van hun vastberadenheid en liefde voor de sport, maar ook een moment dat ons herinnerde aan de tijdloze aantrekkingskracht van windsurfen.

Een paarse zomerse wetsuit voegde een kleurrijke noot toe aan de grijze dag en bracht herinneringen terug aan de zomers van weleer.Het was inspirerend om te zien hoe deze heren, die de sport al decennia lang beoefenen, nog steeds het enthousiasme hebben om zichzelf en mekaar uit te dagen.

De trainingssessie van zondag was een mooie herinnering aan de rijke geschiedenis van onze sport.Laten we de moed en het doorzettingsvermogen van onze wedstrijdsurfers vieren, evenals de speelse geest die ons allemaal verbindt. Hier is een oproep aan alle surfers, jong en oud, om je wetsuit aan te trekken - retro of modern! De wateren wachten op je, wat voor weer het ook mag zijn.Met een warm hart (en hopelijk snel warmere temperaturen),

Hazewinkel Windsurfing


P.S.: Heb je een oud wetsuit of een ander retro windsurfitem? Post een foto bij de reacties en laten we samen de goede oude tijden herleven!

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page